Profiel

Focus

De door ons bewezen formule van samenwerking en promotie heeft tot gevolg dat werkzoekenden zeer gericht kunnen zoeken. Voor aangesloten bedrijven betekent dit gemotiveerde sollicitanten die goed bij hun functie eisen aansluiten. Lage kosten, goede kwaliteit, efficiënt en effectief werven.

Licenties

Wij kunnen vanaf 2500 Euro groepen ondernemers, die willen samenwerken bij het werven van personeel, een eigen wervings website leveren. U kunt daar bij denken aan bedrijven met meerder vestigingen, maar ook winkeliersverenigingen, winkelcentra, samenwerkende bedrijven in een stad of regio, enz enz.

Samenwerking met uw conculega's op het gebied van werving is een door ons bewezen succesformule. Het plaatsen van vacatures op uw eigen website worden nauwelijks door werkzoekenden gevonden, deze vinden graag meerdere vacatures in hun regio of branche bij elkaar. Deze worden door de zoekmachines als Google ook veel beter gevonden.

Franchises

Ook zijn wij geinteresseerd in personen met een sterk netwerk in andere landen, die zonder grote eigen investering onze formule in deze landen uit willen rollen.

Heeft u interesse in een bovengenoemde optie, neemt u dan contact met ons op.

 

Overige Dienstverlening

Daarnaast kunnen wij nog overige HR zaken verzorgen:

- Bemiddeling (Mental)Coaching

- Bemiddeling Arbeidsmarktcommunicatie advies

- Training & E-Learning

- Algemene HR adviezen, aanpak van specifieke problemen

- Leveren van standaard materialen als contracten, huisregels, brieven, evaluatiesystemen e.d.