Team

Samen waren Frank de Rie (links) en Dick Krans (rechts) de initiatiefnemers van een zeer succesvol samenwerkingsverband tussen de Deluxe hotels van Amsterdam en Schiphol op gebied van het gezamenlijk werven van personeel, SterrenZoekenSterren. Hiermee werd tevens de basis gelegd voor het latere WerkenineenHotel.nl

Frank de Rie

Zijn loopbaan in de hotellerie begon hij als receptionist in het Holiday Inn en hij heeft daarna zijn carrière internationaal voortgezet in verschillende 3, 4 en 5 sterren hotels in de functies van Hoofd Receptie (The Ritz, London), Rooms Division Manager (Park Plaza Victoria Hotel), Resident Manager (Bilderberg Parkhotel) en General Manager (BMG Hotelgroep). Vervolgens werd hij City Director Human Resources van 2 vijfsterren hotels in Amsterdam (Radisson Blu). Hier heeft hij veel ervaring opgedaan in o.a. het werven en selecteren van medewerkers op verschillende niveaus.

Dick Krans

Na zijn stage bij Hilton in Londen eerst aan de slag gegaan als Restaurant Manager in Rotterdam om vervolgens zijn carrière te starten in het vijfsterren Hotel Okura Amsterdam. Via functies in de Front Office, Accounting en IT is hij uiteindelijk de functie van Human Resources Director gaan vervullen. Met ruim 20 jaar ervaring in dit vakgebied is hij inmiddels vraagbaak bij uitstek en wordt regelmatig door verschillende instanties en Hotelscholen gevraagd als panellid, spreker of gastdocent. Hij was lid van het Branche Overleg tussen het ROC van Amsterdam en het bedrijfsleven en is lid van de Advisory Board of the Masters Program van de Stenden University. Hij is een voorstander van "Een leven lang leren" en heeft naast zijn Bachelor inmiddels een PGD  Master in International Service Management weten te behalen.